top of page
Samarbeidspartnere: Our Food
PANG%20Event_edited.jpg

Etablert i 2013. Vi i Pang Event jobber mot et spennende og innovativt marked. Vi liker og tenke litt annerledes. DU står i sentrum for oss, og vi er der for å bistå deg / dere i store og små sammenhenger.

IMG_8549.JPG

Vi er en total leverandør for Lyd, Lys, Scene og Teknikk Vår visjon er og levere event og opplevelser som våre kunder blir godt fornøyd med. Vår erfaring kombinert med dyktige samarbeidspartnere og topp produkter er med på og sikre deg som kunde et vellykket arrangement. Vi leverer produkter som er proft utført etter kundens ønske og behov. Dette skaper trygghet og er vårt sterkeste argument for å velge nettopp oss.

mti_logo_499x160_edited.jpg


MTI Norge AS er en lokal leverandør, men leverer og utfører tjenester over hele landet. Vi tilbyr deg det meste du har behov for av lyd, lys og sceneutstyr.
Salg, utleie, service og leasing.

Norges eneste fabrikk for mobilscener til profesjonelt bruk. Lokalisert i Heggenes, Øystre Slidre

Beitostølen Resort logo_edited.jpg

Beitostølen Resort AS består i dag av hotellene Radisson Blu Mountain Resort Beitostølen og Bergo Hotel, flere leilighets- og hytteanlegg, samt Beitostølen Skiheiser og Beitostølen Sommerpark.

bookingservice%203_edited.png

Vi har et nært og godt samarbeid med mange private hytteeiere og leilighetseiere i hele Valdres. Booking Service AS begynte å leie ut private hytter i 1997 og vi har stadig fått flere eiere som ønsker å leie ut via oss. Vi er svært opptatt av å ta godt vare på hyttene, samtidig som vi hjelper våre gjester til å finne den hytten eller leiligheten som passer best

Beitoaktiv_edited.png

Beitostølen Skiskole har utviklet en avdeling som tilbyr aktiviteter og arrangementer til alle årstider. Denne avdelingen er Beitostølen Aktiv. Navnet i bedriften endret til Beitostølen Aktiv & Skiskole i 2002. Skiskoleavdelingen tilbyr undervisning i slalåm, snowboard, telemark, langrenn,sitski, frikjøring, park og løssnø! 

Riddertunet_edited.jpg

Å heve sentrum som attraksjon, funksjonelt og visuelt, er målet for tidenes utbygging i sentrum av Beitostølen. Hele 200 nye leiligheter skal ferdigstilles fra 2019 til 2025. Torg, forretninger og serveringssteder rammer inn fjellandsbyen Riddertunet. Bygg A, B, og C er snart utsolgt, og nå er 27 leiligheter i bygg D lagt klare for salg.

bottom of page